نمای رومینمای رومیبازسازی نمانمای ویلاویلای چوبیاجرای نماطراحی نما






اجرای نمای خشک را به تیم خلاق و متخصص نمادیزاین با بیش از ۱۰ سال تجربه در زمینه نما بسپارید.
همان‌طور که در صفحه طراحی نمای خشک به آن اشاره کردیم؛ نمای خشک به نماهای مدرن ساختمانی گفته می‌شود که در آن به جای استفاده از ملات از پیچ و پرچ استفاده می‌شود.
اما شاید برایتان جالب باشد که هر روزه روش‌های اجرای متفاوتی برای نماهای شیشه‌ای پدیدار می‌شوند و مهندسان نیز به خوبی از آن‌ها استقبال می‌کنند.
پس اگر شما هم به دنبال نمای شیشه‌ای هستید بهتر است که با انواع نماهای شیشه‌ای، نحوه طراحی نمای شیشه‌ای، روش اجرای نمای شیشه‌ای و … آشنا شوید.
نمای آلومینیوم کامپوزیت یکی از همان نماهای مدرن است.
شاید در نگاه اول استفاده از آلومینیوم کامپوزیت برای نمای ساختمان بسیار ساده به نظر برسد اما بهتر است تصور اشتباه خود را کنار بگذارید.
پنل‌های آلومینیمی، از دو لایه ورق آلومینیومی و یک لایه مواد پلی‌اتیلن تشکیل شده‌ است. لایه‌ی پلی‌اتیلنی، در بین دو لایه‌ی آلومینیومی قرار می‌گیرد و در واقع حکم هسته‌ی مرکزی را دارد.
ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت، در طیف رنگی‌های متنوع، به بازار عرضه می‌شود تا نظر مشتری را به خودش جلب کند.
شاید شما هم یکی از افرادی هستید که دلتان می‌خواهد از نحوه ساخت ورق‌های آلومینیومی باخبر شوید.
ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت ظاهر ساده‌ای دارند اما لابه‌های زیادی را در خودشان پنهان کرده‌اند.
پوشش‌های ورق کامپوزیت به این ترتیب است:

لایه رنگ پلی استر
ورق آلومینیومی
چسب
لایه پلی اتیلن
چسب
ورق آلومینیومی
رنگ نانو
لایه چسب ضد خش
پوشش محافظ
تیم نمادیزاین بهترین تیم طراحی و اجرای نما با بیش از ۱۰ سال سابقه است.
جوانان نمادیزاین با هوشی فوق‌العاده باکیفیت‌ترین نماها را به همراه بهینه‌ترین هزینه برایتان طراحی و اجرا می‌کنند.
همین حالا و تنها از طریق تماس با نمادیزاینی‌ها می‌توانید قرار یک جلسه مشاوره رایگان خود را تنظیم نمایید.
پنل‌های آلومینیوم کامپوزیت ضد باکتری از دو ورق آلومینیومی و هسته‌ی پلی‌اتیلن سبک و ضدآلاینده تشکیل شده‌اند.
به همین دلیل استفاده از این پنل‌ها برای ساختن مکان‌هایی با حساسیت بالا مثل: بیمارستان‌ها، شرکت‌های داروسازی و آزمایشگاه‌ها انتخاب خوبی به نظر می‌رسد.
لایه‌ی رنگی این پنل‌ها که سطح کامپوزیت‌ها را پوشش داده است، مقاومت بسیار بالایی دارد و برای استفاده در محیط‌های حساس بسیار کاربردی و مفید است.
نمای شیشه فریم لس یکی از روش های اجرا نما شیشه ای میباشد.
در این روش فریم آلومینیومی بین شیشه ها بسیار کمتر دیده می شود، خیلی از افراد تصور میکنند در این روش به هیچ عنوان، فریمی دیده نمیشود، در صورتی که اینطور نیست و روش اجرا به این صورت است فریم آلومینومی پشت شیشه کار میشود و از روبه رو که به نمای ساختمان نگاه کنید فقط درز باریکی میبینید که یک مقدار آلومینوم دیده میشود.
تیم نمادیزاین طراحی و اجرای نمای شیشه ای فریم لس و یا نما شیشه ای با هر روش دیگری مثل یونیتایز یا کرتین وال را به بهترین شکل ممکن برایتان انجام میدهد.
برای اطلاع از قیمت نمای شیشه ای فریم لس با ما تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را در این زمینه کاملا راهنمایی بکنند.
پنل‌های آلومینیم کامپوزیت به صورت آماده و از پیش ساخته شده در بازار موجود هستند و تهیه‌ی آن‌ها کار دشواری به حساب نمی‌آید. به همین دلیل استفاده از این متریال در طراحی نما، سرعت نماکاری را بسیار بالا می‌برد و نسبت به نماهای دیگر قابلیت اجرا و پیاده‌سازی سریع‌تری دارد. علاوه بر این وزن سبک این نما، سرعت پیاده‌سازی آن را بالا می‌برد.
نماکاری با نماهای آلومینیم کامپوزیت، توسط متخصصان حرفه‌ای با استفاده از نقشه‌ها و ابزارآلات مخصوص انجام می‌پذیرد. از این رو نمای آلومینیم کامپوزیت نمایی اصولی با سرعت اجرای بالا به شمار می‌آید.
همیشه زمانی که صحبت از طراحی نمای ساختمان می‌شود؛ مهندسان مدعی زیادی وجود دارند که ادعا می‌کنند می‌توانند نمای ساختمان شما را طراحی کنند.
اما همان‌طور که می‌دانید، حرف جای عمل را نمی‌گیرد و بسیاری از افراد مدعی در هنگام طراحی نمای ساختمان شما، به چالش‌هایی برمی‌خورند که آن‌ها را از ادامه‌ی راه منصرف و یا حتی ناتوان می‌کند!
به این منظور شما باید طراحی نمای ساختمانتان را به یک تیم تخصصی طراحی نمای ساختمان بسپارید که جواب خود را در طی سالیان دراز پس داده باشد!
تیم معماری نمادیزاین، با بیش از ۸ سال تجربه در زمینه‌ی طراحی نما و طراحی بیش از اينجا ۴۸ پروژه‌ی تجاری، اداری و مسکونی توانسته است رضایت مشتریان خود را جلب کند!
پس نگران نباشید و اگر پس از تحقیق‌ها و پرس و جوهای فراوان به این سایت رسیده‌اید؛ پس ما می‌توانیم به شما کمک کنیم!
اجرای نمای سیمانی نیاز به مطالعات مهندسی ندارد و توسط استادکار قابل اجرا است.
سرعت اجرای آن نسبت به سایر روش‌ها کندتر است.
ایجاد استحکام قوی و پیوند مستحکم بین نما و بدنه‌ی ساختمان.
ایجاد نخاله و ضایعات ساختمانی.
کثیف کردن نمای ساختمان به دلیل استفاده از دوغاب و ملات سیمانی

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *